Välipalat ja juomat

Drik_Snacks_hero.jpg

Välipalat ja juomat – tutustu laajaan makeis-, mehu- ja suklaavalikoimaamme

Herkullista. Jäätelöä. Suklaata. Mehua. Jääteetä. Meille NORMALilla herkut ovat tärkeä osa arkea, joten löydät suuren valikoiman näitä tuotteita myymälöistämme. Meillä voit tyydyttää makean himosi – tekee mielesi sitten keksejä, karamelleja, makeisia tai sipsejä. Jos kaipaat virvoitusjuomia janosi sammuttamiseen, meillä on ratkaisu myös siihen. Meillä on laaja valikoima energiajuomia, virvoitusjuomia ja mehuja sekä eksoottisempia juomia, kuten inkivääriolutta. NORMAL arvostaa monipuolisuutta, minkä olemme ottaneet huomioon myös pikkupurtavien valikoimassamme. Pyrimme hakemaan inspiraatiota myös ulkomailta, sillä haluamme tuoda myymälöihimme uusia kulttuureja ja makuja. Hemmottele makuhermojasi vapaasti lähimmässä NORMAL-myymälässäsi. Haluamme tarjota jotakin jokaiseen makuun, missä olemme mielestämme onnistuneet myymälöissämme.

Löydä herkullisia ja edullisia makeisia, sipsejä ja keksejä

Kaikkea mitä mieli tekee. Ymmärrämme oikein hyvin mielitekoja makeisten, sipsien ja keksien perään. Mikään ei voita iltaa maistuvien pikkupurtavien parissa. Hyvä elokuva ja kulhollinen viinikumeja, hieman hapankerma- ja sipulilastuja ja pötköllinen Oreo-keksejä – siitä on vaikea panna paremmaksi. Ehkä sinä pidät enemmän salmiakista ja lakritsista, suklaasta tai pähkinöistä? Me ihmiset olemme erilaisia, minkä tulisi näkyä myymälöissämme. Siksi me olemme valinneet maailman parhaita vaihtoehtoja NORMAL-myymälöihin. NORMALissa on suuri valikoima herkullisia pikkupurtavia, joilla voit hemmotella itseäsi ja läheisiäsi. Klassikkomakeiset, -sipsit ja -keksit ovat klassikoita hyvästä syystä.

Sammuta janosi mehulla, energiajuomilla tai inkiväärioluilla

Me NORMALilla tunnemme virvoitusjuomien erilaiset makuvaihtoehdot. Siksi olemme halunneet luoda suuren valikoiman, josta jokainen löytää tarvitsemiaan herkullisia juomia. Voit valita tuoremehun, virkistävän energiajuoman tai jonkin erilaisista inkiväärioluistamme. Meillä on niistä kaikista useita makuvaihtoehtoja, jotta jokaiseen makuun löytyy jotakin. Lisäksi meillä on tietenkin myös virvoitusjuomia. Olemme erikoistuneet hiukan tuntemattomampiin, ulkomaisiin merkkituotteisiin. Tule käymään NORMAL-myymälöissä, kun haluat sammuttaa janosi, kaipaat jotakin makeaa tai haluat vain rohkeasti kokeilla erilaisia juomavaihtoehtojamme.

Karamellit ja raikkaat purukumit

Me tiedämme, että makumieltymysten kirjo on laaja makeissakin herkuissa. Siksi pikkupurtavien valikoimaamme kuuluu myös karamelleja ja purukumeja. Karamellit jätetään usein huomiotta puhuttaessa makeista herkuista, mikä on mielestämme hieman sääli. NORMAL pitää karamelleista, minkä vuoksi meidän valikoimissamme on niiden parhaimmistoa. Karamellien lisäksi meillä on laaja valikoima purukumeja. Monet pitävät perinteisistä, piparmintunmakuisista purukumeista, mutta tiedämme myös hedelmäisten ja muiden makujen olevan suosiossa. Siksi olemme sisällyttäneet valikoimaamme erilaisia makuja ja tuotemerkkejä purukumin ystäville.

Meillä on lukuisia vahvoja tuotemerkkejä pikkupurtavien ja juomien tuoteryhmissä.