Tuoksut ja deodorantit

Duft_deo_hero.jpg

Tuoksut ja deodorantit

Hyvä tuoksu on tärkeä raikkaan ja miellyttävän tunteen ylläpitämisessä koko päivän ajan. Tutustu edullisiin hajuvesiimme ja deodorantteihimme, valinnan varaa riittää. Yhteistä kaikille tuotteille on, että ne tuoksuvat hyvältä. Vain sinä itse tiedät, mikä niistä sopii sinulle parhaiten, mutta olemme mielellämme apunasi täydellisen tuoksun valinnassa.

 

Edulliset tuoksut kaikkiin tarpeisiin

Tuoksut jaetaan tyypillisesti kahteen pääluokkaan: hajuvesiin ja deodorantteihin. Nämä puolestaan jaetaan useisiin alaluokkiin, mutta tärkeintä on tuntea hajuveden ja deodorantin ero. NORMAL tarjoaa molempia – ja paljon vaihtoehtoja. Meillä on hajuvesiä sekä miehille että naisille. Meillä on edullisia hajuvesiä ja vieläkin edullisempia hajuvesiä. Meillä on paljon erilaisia deodorantteja niin ikään miehille ja naisille. Jos olet suihkeiden ystävä, saat tarvitsemasi NORMAL-myymälöistä. Jos taas roll-on on suosikkisi, NORMAL ei silloinkaan ole huono veto – itse asiassa päinvastoin. Meillä on edullisia deodorantteja, joita voit suihkuttaa, pyörittää tai jopa voidella iholle.

Hyväntuoksuinen, moderni mies

Tuoksu on yksi modernien miesten tunnuspiirteistä, joka kertoo, että he ovat sinut itsensä kanssa. Miesten on pidettävä huolta itsestään ja ulkonäöstään, missä tuoksulla on tärkeä rooli. NORMAL tarjoaa tietenkin ratkaisut myös siihen. Meiltä saat monia erilaisia miesten deodorantteja ja hajuvesiä edulliseen hintaan. Lähin NORMAL-myymäläsi tarjoaa jokaiselle jotakin, jos kaipaat hyviä tuoksuja arkeen ja juhlaan.

Naisten tuoksut kaikkiin tilanteisiin

Meillä on tietenkin tuoksuja myös toiselle sukupuolelle. Naiset pitävät usein herkistä, parfymoiduista tuoksuista. Koska nykyaikaisessa kuluttajamaailmassa on niin paljon erilaisia vaihtoehtoja, NORMAL on tuonut myymälöihinsä runsaasti parhaita tuoksuja. Meiltä saat niin voimakkaita ja kevyitä kuin makeita ja raikkaitakin tuoksuja. Meillä on esillä tunnettuja tuotemerkkejä sekä tuntemattomampia ja aliarvostetumpia tuotemerkkejä. Valikoimaamme kuuluu tuoksuja, jotka sopivat normaaliin arkeen tai sitten tärkeille treffeille ja illanviettoon ystävien kanssa. Tuoksujen valitseminen voi olla vaikeaa, mutta voit aina kääntyä ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen ja kysyä neuvoa.

Roll on vai suihke?

Ihmisten tuoksumieltymyksissä on paljon eroja. Jotkut haluavat suihkauttaa tuoksun ylleen, kun taas toiset käyttävät mieluummin puikko- tai rullamuotoista tuoksua. NORMAL tarjoaa runsaasti molempia vaihtoehtoja – tiedämme, että ihmisten mieltymyksissä on eroa. Siinä missä joku käyttää vain yhtä, toiset saattavat käyttää molempien yhdistelmää. Tule lähimpään NORMAL-myymälääsi ja löydä juuri toiveidesi mukainen tuoksu.

Tähän tuoteryhmään kuuluu useita merkkituotteita, kuten Hugo BossDavid Beckham ja monia muita tunnettuja merkkejä.