Terveysruoka ja lisäravinteet

Sundhed_hero.jpg

Terveysruoka ja lisäravinteet – laaja valikoima tuotteita vitamiinitableteista proteiinipatukoihin

Me NORMALilla uskomme, että hyvä ja terveellinen ruokavalio on yksi tärkeimmistä osa-alueista kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Meillä on laaja valikoima ravinto- ja vitamiinilisiä sekä proteiinipatukoita, superfoodeja ja muita tuotteita, joilla voit täydentää ruokavaliotasi.

Herkullisia terveysruokia ja hyödyllisiä lisäravinteita 

Terveysruokien ja lisäravinteiden markkinat on kasvaneet valtavasti viime vuosina, eikä se todellakaan ole ihme. Hyvä terveysruoka auttaa integroimaan terveellisen ruokavalion jokapäiväiseen elämään. Monet elintarvikkeet eivät ole terveysruokaa parempia antamaan elimistöllemme hyödyllisiä ravintoaineita. Sama koskee myös ravintolisiä. Ravintolisät ovat erittäin helppo tapa antaa elimistöllemme tärkeimpiä ravintoaineita ja vitamiinilähteitä. NORMAL on sisällyttänyt valikoimaansa suuren valikoiman terveysruokia ja ravintolisiä.

Proteiinipatukat ja -juomat edullisesti

Viime vuosina proteiini on tunnustettu terveen ja vahvan kehon tärkeäksi rakennuspalikaksi. Joskus voi kuitenkin olla vaikeaa saada sisällytettyä ruokavalioon tarpeeksi proteiinia, varsinkin jos arkesi on kiireistä ja stressaavaa. Onneksi on olemassa hyviä vaihtoehtoja, joista saat helposti nautittua puuttuvan proteiinin. NORMAL on sisällyttänyt terveystuotteiden valikoimiinsa herkullisia proteiinipatukoita ja maukkaita proteiinijuomia. Sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuutta niihin, sillä meiltä saat proteiinipatukoita ja -juomia kiinteään, edulliseen hintaan joka päivä.

Superfoodit – hyvinvointisi tueksi

Nykyihmisten arki on usein hektistä ja kiireistä, jolloin voi olla vaikea saada kaikkia olennaisia ravintoaineita ruokavaliosta. Joskus ei vain ole aikaa syödä terveellistä ja ravitsevaa illallista yhdessä, jolloin voi olla tarpeen nauttia lisäksi erilaisia ravintolisiä. Onneksi on olemassa erilaisia superfoodeja, kuten chia-siemeniä, tyrniä ja kvinoaa, jotka sisältyvät NORMAL-terveysruokavalikoimiin. Jos syöt riittävästi superfoodeja, ruokavaliollasi on erittäin terveellinen perusta. Ne eivät korvaa terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota, mutta voit sisällyttää niitä ruokavalioosi.

Vitamiinitabletit – tylsä, mutta tarpeellinen tuote

Vaikka ihanteellista olisi saada kaikki vitamiinit tasapainoisesta ruokavaliosta, voi olla vaikea varmistaa juuri oikeita tasoja. Siksi voi olla tarpeen täydentää ruokavaliota erilaisilla vitamiinilisillä, joista tärkeimmät saat aina NORMAL-myymälöistä.