Suunhoito

Tandpleje_hero.jpg

Suunhoito – meillä on kaikkea hammastahnasta ja -harjoista suuvesiin ja hammaslankoihin

Me NORMALilla uskomme, että hyvä suunhoito on välttämätöntä kokonaisvaltaisen terveyden kannalta, joten meillä on sitä varten erillinen tuoteryhmä. Tämä tarkoittaa, että löydät kaikki tärkeimmät suunhoitotuotteet NORMAL-myymälöistä. Olemme koonneet yhteen tunnetuimpia tuotemerkkejä, joten voit olla varma korkeasta laadusta, kun ostat suunhoitotuotteita NORMAL-myymälöistä. Saat nämä tuotemerkit kiinteään, edulliseen hintaan – joka päivä. Toivomme, että löydät meiltä kaikki toivomasi suunhoitotuotteet.

Kaikki alkaa hammasharjasta ja hammastahnasta

Suunhoidon kaksi tärkeintä tuotetta ovat hammasharja ja -tahna. Ne luovat perustan puhtaalle suulle, ja niiden asianmukainen käyttö on välttämätöntä suun terveydelle. Siksi olemme ottaneet valikoimiimme parhaita näistä tuotteista. NORMALin suunhoitotuotteiden tuoteryhmästä löydät hammasharjat ja -tahnat maailman tunnetuimmilta tuotemerkeiltä. Tule ja tutustu paikallisen NORMAL-myymäläsi edullisten hammasharjojen ja -tahnojen valikoimaan.

Poista bakteerit suuveden avulla

Vaikka harjaisit hampaasi perusteellisesti, voi olla vaikeaa poistaa kaikkia bakteereja, jotka (valitettavasti) viihtyvät suuontelossa. Onneksi on olemassa tuote, joka voi auttaa juuri tämän ongelman ratkaisussa: suuvesi. Hyvä suuvesi neutraloi haitalliset bakteerit sekä ehkäisee pahanhajuista hengitystä ja heikkoa suuhygieniaa. Raikas hengitys tuntuu ihanalta ja vapauttavalta ja se on onneksi helppo saavuttaa. Kokeile esimerkiksi Colgate- tai Listerine-suuvettä ja anna kyytiä pahanhajuiselle hengitykselle.

Löydä parhaat hammastikut ja hammaslangat NORMALista

Hammasharja on suunniteltu suurimpien ruoantähteiden poistamiseen. Valitettavasti se ei poista kaikkea, ja jotkin tähteet voivat olla niin pieniä, että niitä voi tuskin havaita. Tässä kohtaa hammastikut ja -langat tulevat kuvaan mukaan. Nämä "hengenpelastajat" poistavat lähes kaikki näkymättömät tähteet, joten ne sopivat nykyaikaisten suunhoitorutiinien viimeistelyyn. NORMAL-myymälöistä saat tunnetuimpia hammastikkuja ja parhaita hammaslankoja. Valikoimiimme kuuluu myös hammasväliharjoja hammasvälien puhdistukseen.

Hyvä päivä alkaa hyvästä suuhygieniasta ja suunhoidosta

Heikko suuhygienia voi johtaa moniin ikäviin seurauksiin. Aluksi siitä aiheutuu vain pahanhajuista hengitystä ja hampaiden kellastumista, mutta jos tingit hyvästä suuhygieniasta ja suunhoidosta pitkään, se voi saada aikaan vakavia suun terveyden ongelmia. Siitä voi aiheutua monia kalliita hammaslääkärikäyntejä ientulehduksen tai hampaiden reikiintymisen vuoksi. Käy paikallisessa NORMAL-myymälässäsi ja hanki sopivat tuotteet tämän ehkäisemiseen!