Pyykinpesu

Tojvask_hero.jpg

Huuhteluaineet, pesujauheet, tahranpoistoaineet ja pesutabletit – kaikki mitä pyykinpesuun tarvitset

Vastapestyt vaatteet ovat yksi maailman aliarvostetuimmista asioista. Kukapa ei nauttisi tuoksuvien ja puhtaiden vaatteiden tunnusta iholla, minkä vuoksi olemme keränneet yhteen kaiken, mikä takaa erinomaiset pesutulokset. Pyykki on yksi kodin askareista, joka on usein helpointa saada hoidettua. Puhtaat ja raikkaat vaatteet luovat pohjan hyvälle päivälle – itseluottamus ja henkilökohtainen hyvinvointi alkavat puhtaista ja raikkaista vaatteista. Siksi aamuisin on hyvä pukeutua tahrattomiin ja moitteettomiin vaatteisiin. Tule ja tutustu lähimmän NORMAL-myymäläsi laajaan pyykinpesutuotteiden valikoimaan.

Tehokaksikko – huuhteluaine ja pesuaine

Tärkein askel kohti puhtaita vaatteita on hankkia oikeat tuotteet puhtaan ja tuoksuvan pesutuloksen varmistamiseksi. Siksi kotiin on hyvä hankkia laadukkaita huuhtelu- ja pesuaineita. Jos käytät hyvää huuhteluainetta ja pesuainetta, voit olla varma, että vaatteet peseytyvät perusteellisesti ja saat täysin puhdasta pyykkiä. Sinun ei tarvitse tinkiä vaatteiden puhtaudesta ja raikkaudesta – tule ja tutustu maailman parhaisiin huuhtelu- ja pesuaineisiin NORMAL-myymälöissä. Meidän valikoimistamme saat parhaita tuotemerkkejä edulliseen hintaan.

Tahranpoistoaine pinttyneille tahroille

Kenelläpä meistä ei olisi joskus tullut roiskeita ruoanlaiton tai ruokailun aikana? Onko vaatteisiisi jäänyt itsepintaisia punaviini- tai ruokatahroja, jotka eivät ole lähteneet tavallisessa pesussa? Silloin on hyvä ottaa avuksi tahranpoistoaine huuhtelu- ja pesuaineen lisäksi. Tahranpoistoaine käyttää tiivistettyä pesuaineteknologiaa, joka vaikuttaa suoraan tahroihin ja tekee paidoista, housuista, mekoista ja alushousuista kuin uusia. Tule ja tutustu NORMAL-myymälöiden maailman parhaiden tahranpoistoaineiden valikoimaan.

Pyykinpesutabletit

Vaikka useimmat käyttävät huuhtelu- tai pesuainetta tavalliselle pyykille, saatavilla on myös supervaihtoehto, joka hoitaa saman asian. Pesukoneille on kehitetty pesutabletteja, joita on nyt saatavilla pyykinpesuun. Me NORMALilla haluamme tarjota sinulle runsaasti vaihtoehtoja kodin töiden hoitamiseen. Siksi olemme lisänneet valikoimaamme pesutabletteja, joita voit käyttää pyykinpesussa vaihtoehtona huuhtelu- ja pesuaineille. Joidenkin mielestä pesutabletteja on jopa helpompi käyttää kuin huuhtelu- ja pesuaineiden kaltaisia vaihtoehtoja. Emme voi tehdä valintaa puolestasi, mutta tarjoamme sinulle varmasti parhaat vaihtoehdot.