Matkakoot

Rejse_str_hero.jpg

Matkakoot – shampoo, deodorantti ja partavaahto matkakoossa

Ehkä paras keksintö sitten pyörän keksimisen? Ehkä ei, mutta matkakokoiset kosmetiikkatuotteet ovat loistava keksintö, ja NORMAL-myymälät tarjoavat useita markkinoiden parhaita tuotteita. Pidämme matkakooista todella paljon, joten olemme varanneet niille reilusti tilaa myymälöistämme. Meillä on shampoota, partavaahtoa, hammastahnaa, deodorantteja ja hiustuotteita kätevissä matkapakkauksissa, jotka voit ottaa mukaasi minne tahansa. Lisäksi tarjolla on erilaisia hyödyllisiä tuotteita matkalle mukaan, kuten matkatavaravaaka, lentokonepusseja, unimaskeja ja paljon muuta.

Parhaat tuotteet pienissä matkapulloissa

NORMAL on koonnut joitakin tämän tuoteryhmän tärkeimmistä tuotteista, joille kaikille on yhteistä, että ne on pakattu pieniin, käteviin matkapakkauksiin. Saat siis kaikki tärkeät kauneus- ja hygieniatuotteet matkalle mukaan näissä kätevissä matkapulloissa. Tule NORMAL-myymälöihin inspiroitumaan matkakokoisista tuotteistamme, jotka sopivat niin lyhyille kuin pitkillekin matkoille.

Hiustuotteet matkakoossa

NORMAL rakastaa hiustuotteita ja tiedämme, miten olennainen osa ne ovat arkea. Siksi on ärsyttävää, jos et saa suosikkihiustuotteitasi mukaan matkalle. Nyt se onnistuu, sillä meillä on useita tunnettuja tuotemerkkejä kätevissä matkapakkauksissa, jotta saat kaiken haluamasi mukaan matkoille. Enää ei tarvitse matkoilla kärsiä huonoista hiuspäivistä.

Paljon matkapakkauksia – shampoot matkakoossa

Tiedät varmaan tunteen, kun et saa suosikkishampootasi mukaan lomalle? Onneksi NORMALilla on siihen ratkaisu – matkakoot. Nyt voit täyttää suosikkishampootasi pulloihin, jotka taatusti voit pakata mukaan matkatavaroihisi. Tutustu lähimmän NORMAL-myymäläsi valikoimiin ja inspiroidu ennen matkaa – sinun ei enää tarvitse huolehtia shampoosta perille päästyäsi.