Ihonhoito

Hudpleje_hero.jpg

Kaikkea aurinkovoiteista ja kasvonaamioista jalkojen hoitoon

Terve ja hoidettu iho on kehon kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvinvoinnin perusta. NORMAL onkin luonut tätä varten tuoteryhmän, jolla on vain yksi tarkoitus: auttaa sinua huolehtimaan ihostasi. Olemme koonneet kaikki tärkeät ihonhoitotuotteet tähän ryhmään. Oikean tuotteen valitseminen eri tilaisuuksiin ja käyttötarkoituksiin voi olla vaikeaa, minkä vuoksi haluamme antaa sinulle selkeän yleiskuvan ihonhoitotuotteistamme kasvojenhoidosta jalkahoitoon. 

Mikä suojakerroin tulisi valita aurinkovoiteeseen?

Hyvä aurinkovoide on välttämätön aurinkosuojauksen kannalta, mutta useimmat aliarvioivat sen merkityksen. Auringolle altistumisella voi olla monia haittavaikutuksia, jotka voivat jopa johtaa ihosyöpään. Siksi on tärkeää hankkia ihotyypillesi sopiva aurinkovoide. NORMAL tarjoaa laajan valikoiman edullisia aurinkovoiteita. Meillä on tietenkin eri suojakertoimisia aurinkovoiteita, joten voit itse valita, kuinka tehokkaan suojan ihosi tarvitsee.

Kasvojen puhdistustuotteet ja puhdistuspyyhkeet NORMALista

Nykyihmiset elävät kiireistä ja stressaavaa arkea, mikä voi alkaa näkyä kasvoiltamme, jos ne eivät saa tarvitsemaansa hoitoa ja rauhaa. Siksi on tärkeää hankkia tuotteita juuri tähän tarkoitukseen. Meillä NORMALilla on laaja valikoima erilaisia voiteita ja puhdistustuotteita. Saat lähimmästä NORMAL-myymälästä kasvojen puhdistustuotteet, kasvovoiteet ja puhdistuspyyhkeet. Valitse oikeanlaiset hoitotuotteet kasvoillesi, niin jaksat arjessakin paremmin.

Rentoudu ja lataudu kasvonaamion kanssa

Hyvän ja puhdistavan kasvonaamion rentouttava vaikutus on aliarvostettu nautinto. NORMALin ihonhoitotuotteiden tuotevalikoimaan sisältyy siksi muutamia maailman parhaista kasvonaamioista. Haluamme, että useammat ihmiset löytävät kasvonaamioiden ilon. Valitse jokin ihanista kasvonaamioistamme ja hemmottele itseäsi kotona. Kun rentoudut hetkisen kasvonaamion kanssa, voit huomata, kuinka kasvosi ja sinä olette saaneet uutta energiaa.

Saat myös käsivoiteet, kosteusvoiteet ja vartalovoiteet NORMALista

Käsivoiteet, kosteusvoiteet ja vartalovoiteet ovat kasvattaneet suosiotaan vartalonhoitotuotteiden tuoteryhmässä viime vuosina – ja hyvästä syystä. Kosteusvoiteet ovat erittäin monipuolisia ja voivat pelastaa väsyneimmänkin päivän – virkistävän vaikutuksensa ansiosta. Myös erilaiset käsivoiteet ja vartalovoiteet pitävät yllä kehon hyvinvointia, jotta olet valmis kohtaamaan maailman parhaimmillasi. Varmista, että kehosi on huippukunnossa ja löydä parhaat kosteuttavat tuotteet lähimmästä NORMAL-myymälästä.

Ihonhoitotuotteiden tuoteryhmässä on monia tunnettuja tuotemerkkejä. Tuotemerkkejämme ovat mm. L'Oréal, Dove ja Nivea.