Hiustenhoito

Haarpleje_hero_V2 Norge.jpg

Hiustenhoitotuotteet – laaja valikoima kaikkea hiusväristä ja shampoosta hiuspantaan

Hiusten pitäminen hallinnassa voi olla haaste, mutta onneksi NORMAL tarjoaa ratkaisut siihen. Meillä on valtava valikoima hiustuotteita: shampoita, hoitoaineita, tehohoitoja, hiusvärejä, muotoilutuotteita ja hiussomisteita. Annamme sinulle selkeän yleiskuvan kaikista tuotteistamme, joita voit käyttää hiuksissasi. Toivomme, että tiedät itse, mitä tuotteita tarvitset – olemme kuitenkin kirjoittaneet lyhyen esittelytekstin kunkin tuotteen yhteyteen sinulle lisäinspiraatioksi.

Edulliset hiustuotteet kaikkiin tarpeisiin

Me NORMALilla tiedämme, että on vaikeaa saada ostettua kaikki toivomansa hiustuotteet. Niihin kuluu nopeasti paljon rahaa, minkä vuoksi olemme halunneet varmistaa, etä saat hiustuotteet meiltä kiinteään, edulliseen hintaan. Tule ja tutustu lähimmän NORMAL-myymäläsi inspiroivaan valikoimaan. Meillä on kaikille hiustyypeille sopivia tuotteita edulliseen hintaan. Valikoimaamme sisältyy useita maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä.

Hiuspannat, hiuslenkit ja hiussoljet

Olemme sisällyttäneet valikoimiimme kaikki tärkeät hiussomisteet. Hiusten pitäminen hallinnassa voi olla haastavaa, etenkin jos kyseessä ovat pitkät hiukset. Siksi meillä on kaikenlaisia hiuspantoja, hiuslenkkejä ja hiussolkia osana NORMAL-valikoimaa. Kun nyt hankit tuotteita varastoon, sinulta ei enää koskaan puutu käytännöllisiä hiuspantoja, hiuslenkkejä tai hiussolkia.

Raikkaat, uudet hiusvärit

Kaipaatko uutta ilmettä? Silloin kannattaa käydä NORMALissa. Meillä on paljon erilaisia hiusvärejä, kaipaat sitten vaaleita, ruskeita, punaisia tai pastellisia sävyjä tai hiusväriä harmaiden hiusten peittämiseen. Joskus voi tehdä mieli kokeilla erilaista ilmettä, mihin uusi hiusväri on hyvä vaihtoehto. Hiusvärien ajatellaan olevan vaaraton tapa piristää ilmettä, koska valinta ei voi mennä täysin pieleen. Näin saattavat jotkut ajatella... Joka tapauksessa löydät kaikki suositut hiusvärit lähimmästä NORMAL-myymälästäsi.

Shampoot ja hilseshampoot edullisesti

Saatavilla on nyt monenlaisia shampoita. Aiemmin hiusten pesemiseen ei ollut saatavilla kovin monta tapaa – kyse oli vain niiden saamisesta puhtaiksi. Nyt vaihtoehtoja on paljon, ja NORMAL on valinnut niistä parhaat. Esittelemme tässä shampootuotteemme eri hiustyypeille ja lisäksi erikoistuotteemme, kuten hilse- ja hopeashampoot. Valikoimaamme sisältyy myös tehohoitoja ja täishampoita niitä kaipaaville asiakkaille. Ota hiustenhoito hallintaasi NORMAL-myymälöiden shampoilla.

To Style or not to style

Huonot hiuspäivät ovat jokaiselle tuttuja. Huono hiuspäivä voi pilata parhaankin tunnelman. Muotoilutuotteiden avulla saat varmasti hyviä hiuspäiviä. NORMAL-valikoimiin kuuluu runsaasti muotoilutuotteita, kuten hiusvahoja, hiuskiinteitä, geelejä, Brylcreem-voiteita, vaahtoja, kuivashampoita ja hiusjauheita. Meille on myös tuotteita, jotka sopivat kaikille hiustyypeille. Enää ei siis ole mitään syytä tinkiä hyvistä hiuspäivistä.