Henkilökohtainen hygienia

Personlig_pleje_hero.jpg

Henkilökohtainen hygienia – siteet, tamponit ja vanutuotteet

Me NORMALilla tiedämme, miten tärkeitä henkilökohtaiset hygieniatuotteet ovat, minkä vuoksi meillä on niitä laaja tuotevalikoima. Tässä tuoteryhmässä on tuotteita intiimihygieniaan, kuten siteitä ja tamponeja, sekä laastareita, vanutyynyjä ja vanupuikkoja. Saat kaikki henkilökohtaiset hygieniatuotteet lähimmästä NORMAL-myymälästäsi. Valikoimiimme kuuluu useita eri kokoja ja tuotemerkkejä.

Siteet ja tamponit

Harvat asiat ovat harmillisempia kuin kuukautisten alkaminen täysin yllättäen. Siksi myymälöissämme on laaja valikoima siteitä ja tamponeja. Meiltä saat kaikki tuotteet, jotka auttavat tekemään hankalasta ja kivuliaasta jaksosta hieman siedettävämmän. Hanki varastoon siteitä, tamponeja ja pikkuhousunsuojia lähimmästä NORMAL-myymälästäsi, jotta sinulla on käsillä laadukkaita tuotteita, kun on se aika kuukaudesta.

Kaikenvärisiä ja -muotoisia laastareita ja siteitä

Värivalikoima ei ehkä ole suuren suuri, mutta NORMALista saat laastareita ja sidetarpeita kaikkiin tarpeisiin. Varaudu huolellisesti lastesi pieniin naarmuihin ja tule NORMAL-myymälöihin tutustumaan markkinoiden parhaiden laastarien ja sidetarpeiden valikoimaan. Löydät varmasti vähintään yhden (ja todennäköisesti useita) laastari- tai sidemallin, joka sopii sinun tarpeisiisi.

Muotoillut vanutyynyt -ja puikot

Vanutyynyt ja -puikot ovat elintärkeitä jokaisessa kodissa! No, eivät ehkä elintärkeitä, mutta on ehkä yllättävää, miten usein vanutyynyjä ja -puikkoja arjessa tarvitaan. Siksi NORMAL on sisällyttänyt ne henkilökohtaisten hygieniatuotteiden valikoimaansa, joka on mielestämme terveellisen ja sujuvan arjen perusta. Saat meiltä maailman tunnetuimpien tuotemerkkien vanutyynyjä ja -puikkoja kiinteään, edulliseen hintaan. Tule ja tutustu NORMALin vanutyynyjen ja -puikkojen valikoimaan. 

Meillä on useita henkilökohtaisten hygieniatuotteiden tuotemerkkejä. Tästä voit lukea lisää  Intima- ja Always-tuotteista.