Eläinten ruoka ja tarvikkeet

Dyremad_tilbehor_hero.jpg

Kaikkea hyvää koirille ja kissoille

Me NORMALilla rakastamme eläimiä. Siksi meillä on tietenkin tuoteryhmä, joka keskittyy hemmottelemaan suosikkilemmikkejämme: koiria ja kissoja. Olemme sisällyttäneet tuotevalikoimaamme koiran- ja kissanruokaa sekä paljon erilaisia leluja. Meille on tärkeää taata hyvä arki myös lemmikeillemme. Ne antavat meille paljon rakkautta ja ansaitsevat myös vastarakkautta. Ja mikä olisikaan siihen parempi tapa kuin herkut ja lelut? Meillä on tietenkin myös kissanhiekkaa, joten saat aina tärkeimmät lemmikkieläinten tuotteet lähimmästä NORMAL-myymälästä.

Koiran- ja kissanruokaa edulliseen NORMAL-hintaan

NORMAL tarjoaa kattavan valikoiman Pedigree-koiranruokia ja Whiskas-kissanruokia. Vaikka valikoimaamme kuuluu suosituimpia tuotemerkkejä, voimme tarjota ne sinulle edulliseen hintaan. Saat siis lähimmästä NORMAL-myymälästäsi runsaasti koiran- ja kissanruokia hieman tavallista enemmän ja edullisemmin. Uskomme, että eläinystäväsi myös arvostaa sitä.

Mielikuvituksellisia ja hauskoja koiranleluja

Leikkivä lemmikki on onnellinen lemmikki, minkä vuoksi on tärkeää tukea sen luonnollista luovuutta ja leikkisyyttä. Erityisesti koirat rakastavat leikkiä, minkä olet omistajana varmasti huomannutkin. Meiltä on saatavilla paljon erilaisia leluja, jotka voit viedä kotiin koirallesi. Koiranlelumme ovat erinomaisen laadukkaita – koska vain paras riittää sinun koirallesi. Mikset ilahduttaisi koiraasi ja veisi sille hauskoja koiranlelujamme?

Hauskat ja innovatiiviset lelut kissoille

Kissan seurassa käy usein nopeasti ilmi, että kissat rakastavat leikkiä. Kaikki kissanomistajat tietävät tämän, minkä vuoksi olemme keränneet parhaita kissanleluja NORMAL-valikoimiimme. Saat meiltä kattavan valikoiman erilaisia kissanleluja. Tee kissasi onnelliseksi ja anna sille lahjaksi kiinnostava lelu, jolla se voi leikkiä pitkään ja josta se saa paljon iloa. Virikkeitä saava kissa on onnellinen kissa, ja siksi kissoilla tulisi aina olla mahdollisuus käyttää kotona luovia aistejaan. Vieraile NORMAL-myymälöissämme ja tutustu koiran- ja kissanlelujen valikoimiimme.

Herkulliset ja ravitsevat makupalat ja koirankeksit

Kukapa ei rakastaisi lemmikkinsä hemmottelua herkullisilla makupaloilla? Useimmat pitävät siitä, joten olemme sisällyttäneet valikoimaamme erilaisia herkkuja. Valikoimassa on sekä kissanruokaa että koirien makupaloja. Tervetuloa vierailemaan lähimmässä NORMAL-myymälässäsi, josta saat koiran- ja kissanruokaa edullisesti. Hemmottele kissaasi herkullisella kissanruoalla sekä koiraasi maukkailla koirankekseillä ja muilla koiran makupaloilla. Valinnanvaraa riittää, joten kannattaa tulla paikan päälle inspiroitumaan. Myös lemmikkisi kiittää sinua siitä.