W7 meikit NORMAL-myymälästä - markkinoiden johtava meikkibrändi lyömättömillä hinnoilla

"Who will you be today?" Tämä on W7:n virallinen iskulause, joka sopii täydellisesti brändin tavoitteeseen, joka ei ole muuttunut sen perustamisen jälkeen vuonna 2002. W7 antaa jokaiselle mahdollisuuden käyttää luovuuttaan meikkamisessa - ilman, että siihen tarvitsisi kuluttaa omaisuuksia. Toisin sanoen: jokaisella pitäisi olla mahdollisuus ostaa kauniita meikkejä jos he niin haluavat. W7 on meikkimerkki joka seuraa muodin uusimpia tuulia - ja valitsee trendeistä parhaimmat.

W7 paletti: Sinulle, joka haluat mahdollisimman paljon valinnanvaraa.

W7 Cosmetics tunnetaan erityisesti paleteistaan, ja se on kyllä helppo ymmärtää miksi.

Meikkipaleteissa on useampi tuote yhdessä pakkauksessa, kun taas pienikokoiset klassiset vaihtoehdot ovat täydellisiä käsilaukkuun mahtuvia tuotteita.

W7-paletit on suunniteltu siten, että värit täydentävät luonnollisesti toisiaan. Sinulla on siis oikeat tuotteet käsissäsi upean ja hienostuneen ilmeen luomiseen sekä täydellinen pohjameikin luomiseen.

Valikoima on suuri - paleteissa on kaikkea matasta kiiltävään tekstuuriin - ja ne sopivat siten moniin eri tilanteisiin.

W7 meikki – päivämeikin tekoon sekä juhlavampaan ilmeeseen

Romanttinen, viettelevä ja simppeli

W7-meikkituotteet sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin. Se on sinulle, joka haluat luoda msyteerisen smokey eye-lookin, ja myös sinulle, joka etsit vain hienostunutta ja yksinkertaista meikkituotemerkkiä.

W7-meikit ovat hyvin ”käyttäjäystävällisiä”. Monet asiakkaistamme - jopa ne, jotka ovat vasta aloittaneet meikin käytön – luottavat näihin tuotteisiin.

W7 cosmetics – kauneudella on monet kasvot

W7-palettien avulla voit helposti keskittyä korostamaan kasvojesi ainutlaatuisia piirteitä - olipa kyseessä poskipäät, nenä, tai joku muu osa kasvoissasi.  

Voit käyttää pehmeitä sävyjä korostaaksesi kasvojesi ominaisuuksia näyttämättä kuitenkaan liian meikatulta. Paletit on suunniteltu nimenomaan sitä varten, että niillä korostetaan, eikä peitetä luonnollista kauneutta.

Asiakaslähtöinen ja eettinen meikkibrändi

On mahtavaa, että meillä Normalilla on W7:n kaltainen tavarantoimittaja, sillä heidän filosofiansa on hyvin samanlainen kuin meidän:

Jatkuva uudistuminen - keskittyminen asiakkaan tarpeisiin, ideoihin ja ajatuksiin.

W7-tuotemerkillä on myös hyvin pieni budjetti mitä tulee markkinointiin ja mainontaan. Sen sijaan he haluavat sijoittaa rahaa ennemmin tuotteiden kehittämiseen, niin että niistä olisi mahdollisimman paljon hyötyä asiakkaalle.

W7 on sitoutunut käyttämään tuotteissaan vain parhaita ja turvallisimpia ainesosia, eiklä tuotteita testata eläimillä.

Nämä ovat arvoja, jotka voimme taata.