Runsaasti Scholl-tuotteita – Scholl-kynsiviilat ja sähköiset jalkaraspit edulliseen NORMAL-hintaan

Schollin perusti vuonna 1907 tohtori William Mathias Scholl, jolla oli selkeä visio tuotteestaan: Hän halusi luoda tuotteita, joissa hyödynnettiin hänen tietämystään jalan toiminnasta suhteessa muuhun kehoon. Tohtori Scholl oli tutkinut vuosia suurta intohimoaan: jalkoja. Hänen osaamisensa osoittautui kullanarvoiseksi ja hän perusti suureen menestyneen nousseen yrityksen ja Scholl-tuotemerkin. Koko 1900-luvun ajan Scholl pyrki kehittämään tuotteita, jotka auttavat sinun jalkojasi voimaan hyvin. Scholl tunnetaan erityisesti kynsiviiloistaan ja jalkaraspeistaan, jotka sisältyvät luonnollisesti NORMAL-myymälöidemme valikoimiin. Olemme yhtä mieltä Schollin kanssa siitä, että on tärkeää pitää hyvää huolta jaloistaan ja siihen kelpaavat vain parhaat tuotteet. Olemme vakuuttuneita siitä, että Scholl-tuotteet edustavat tuoteryhmän parhaimmistoa.

Scholl-tuotteet edullisesti

Me NORMALilla pyrimme aina hemmottelemaan asiakkaitamme. Yksi tapa on tarjota suuria ja tunnettuja merkkituotteita kiinteän edullisin hinnoin. Yksi näistä tuotemerkeistä on Scholl. Jalkojen hoito on osa kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja siksi jaloista kannattaa huolehtia parhailla mahdollisilla tuotteilla. Schollilla on laaja valikoima jalkojenhoitotuotteita, joista parhaat olemme tuoneet NORMAL-myymälöihimme. Tue ja tutustu NORMALin inspiroivaan tuotevalikoimaan. Jos kaipaat apua tuotteiden valinnassa, voit aina kääntyä ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen.

Scholl-jalkaraspit huolehtivat jalkojen kauneudesta ja terveydestä

Yksi parhaista ja tehokkaimmista tavoista kovettumien poistamiseen sekä jalkojen terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen on Scholl-jalkaraspi. Sähkökäyttöinen Velvet Smooth -jalkaraspi poistaa kovettumat lempeästi mutta tehokkaasti. Se huolehtii herkästä ihostasi, mutta poistaa kovettumat nopeasti. Tämä täydellinen tasapaino tekee Scholl Velvet Smoothista yhden markkinoiden suosituimmista jalkaraspeista. Scholl-jalkaraspit on ergonomisesti muotoiltu, mikä tarkoittaa, että niitä on mukava ja helppo käyttää. Laitteen käyttö on erittäin helppoa, joten jalkojesi hoitaminen ei tunnu enää vaivalloiselta – päinvastoin. 

Scholl-kynsiviilat hyvään kynsien hoitoon

Scholl on tietenkin kehittänyt myös upeita ja laadukkaita kynsiviiloja. Tämä kynsiviila on saanut lempinimen Velvet Smooth. Scholl Velvet Smooth -kynsiviilassa on kolme eri päätä, joilla voit hioa, viilata ja kiillottaa sormen- ja varpaankynsiä. Täydellinen kumppani kynsien kauneuden ja terveyden ylläpitoon. Scholl Velvet Smooth -kynsiviila on helppokäyttöinen ja tekee sormen- ja varpaankynsistäsi terveen ja kiiltävän näköiset. Scholl-kynsiviilat toimivat neljässä helpossa vaiheessa: Viilaa ja muotoile kynnet. Silota seuraavaksi kynnet ja poista niiden epätasaisuudet. Kolmannessa vaiheessa kiillota kynnet ja anna niille tervettä kiiltoa.