Pedigree – Pedigree-koiranruoat edulliseen NORMAL-hintaan

Eläinruokayritys Pedigreellä on pitkä ja rikas historia takanaan. Nykyisin Pedigreenä tunnettavan yrityksen perusti (myös suklaapatukoita valmistava) Mars Limited vuonna 1934, kun he alkoivat myydä heikkolaatuista lihaa koiranruoaksi. Paljon on tapahtunut sen jälkeen, ja nykyisin Pedigree on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä – jopa niille, joilla ei ole omia lemmikkejä. Pedigreen näkemyksen mukaan koirien ihanan rakastettava viattomuus auttaa meitä tunnistamaan lapsenomaisen, viattoman ja huolettoman puolen itsessämme. Koiramme auttavat meitä tulemaan paremmiksi versioiksi itsestämme. Ne auttavat meitä arvostamaan arjen pieniä asioita. Pedigreelle on erittäin tärkeää, että omistajilla on mahdollisuus antaa lemmikeilleen hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Kaikki tuotteet käyvät läpi pitkät ja tiukat laatutestit sen varmistamiseksi, että tuotteet täyttävät Pedigreen omat korkeat standardit. Siksi me NORMALilla halusimme tietenkin ottaa Pedigree-tuotteet myymälöidemme valikoimiin!

Suositut Pedigree-tuotteet

Pedigreen tuotevalikoima on erittäin laaja, joten me jouduimme harkitsemaan tarkoin, mitä tuotteita tarkalleen myymälöihimme valitaan. Valinta kohdistui kuitenkin joihinkin Pedigreen suosituimmista tuotteista, kuten Pedigree-koiranruokiin ja Pedigree-makupaloihin. Pedigree-koiranruoat tunnistetaan ympäri maailman, joten me NORMALilla halusimme tarjota niitä asiakkaillemme – edulliseen hintaan. Me tarjoamme Pedigree-koiranruokia ja Pedigree-makupaloja kiinteään, edulliseen hintaan. Tervetuloa tutustumaan lähimmän NORMAL-myymälääsi valikoimiin. Jos et ole kokeillut Pedigree-koiranruokaa koirallesi aiemmin, suosittelemme sitä lämpimästi. Jos kaipaat apua Pedigree-makupalojen valintaan omalle koirallesi, voit aina kääntyä ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen.

Pedigree-koiranruokien terveelliset ja ravitsevat ainesosat

Pedigree-koiranruoalla tulisi olla paikka jokaisessa koirataloudessa erityisesti maukkaiden ja ravitsevien ainesosien ansiosta. Pedigree-koiranruoissa käytetään pääasiassa maissia, vehnää, lihaa, kasviöljyä ja riisiä. Tämä koostumus edistää koiran hyvinvointia ja onnellisuutta ja auttaa kohtaamaan uuden päivän aina pirteänä ja hyvin ruokittuna. On tärkeää, että ruokit koiraasi optimaalisesti, muuten se ei pysty täyttämään koko potentiaaliaan. Voit käyttää tässä vertailukohtana itseäsi – jos saat hyvän, terveellisen ja tukevan aamiaisen, voit tuntea olevasi aikaansaava pidempään kuin jos syöt kevyen aamiaisen tai et aamiaista lainkaan. Koirilla on samoin. Ne ovat ihania olentoja, mutta ne tarvitsevat oikeaa ravintoa ollakseen parhaimmillaan. Pedigree taas on koirien ravitsemuksen asiantuntija.