Oral B -hammasharjat ja harjaspäät - puhdista hampaat modernilla tekniikalla

Hampaiden pesu - joillekin velvollisuus - toisille miellyttävä rituaali. Ei ole väliä kumpaan leiriin kuulut, hampaiden pesu on välttämätöntä. Ja se tulisi tehdä mieluiten oikealla tavalla.  

Oral B -hammasharjat ovat vuosien ajan auttaneet ihmisiä saamaan valkoiset, terveet ja vahvat hampaat. Erityisesti sähköhammasharjat ovat tulleet suosituiksi - yksinkertaisesti siitä syystä, että ne ovat helppokäyttöisiä, ja koska ne takaavat hampaiden harjaamisen oikealla tekniikalla.

Normalilta löytyy laaja valikoima parhaita Oral B -hammasharjamalleja.

Oral B hammasharjat – korkeaa laatua jo vuodesta 1951

Valkoisemmat hampaat ja vähemmän plakkia. Tämän tavoitteen saavuttaminen kuulostaa tutulta useimmille. Oral B: n tavoite on tehdä siitä mahdollista. Hampaiden oikeaoppisen harjaamisen tulisi olla helppoa.

Oral B:n ikoniset sähköhammasharjat

Oral B:n sähköhammasharjojen avulla vähennät plakkia ja saat valkoisemmat hampaat, mutta myös terveemmät ja vahvemmat ikenet, kiitos hammasharjan tehokkaan iensuojauksen ansiosta josta huolehtii hammasharjojen erityinen tekniikka.

Oral B -harjaspäät - sinulle, joka haluat tehdä hammaslääkäristäsi iloisen

Hammasharjat ja harjaspäät on vaihdettava säännöllisesti. Olet todennäköisesti kuullut saman suosituksen jo pari kertaa aiemmin hammaslääkäriltäsi. Tähän voisimme lisätä, että Normalin myymäläpäälliköt ovat tästä kyllä samaa mieltä…

Meillä kaikilla on erilaiset harjaustottumukset. Jotkut meistä kuluttavat hammasharjan jo muutamassa viikossa. Toisilla hammasharja säilyy paremmassa kunnossa muutaman kuukauden. Riippumatta tarpeesta, on varmasti kuitenkin mukavampaa pestä hampaat uudella, puhtaalla hammasharjalla.

Mikäli olet yksi niistä, joka harjaa hampaita vähän liian voimakkaasti, on Oral B:llä on myös tähän ratkaisu: harjaspäät, joissa on erityinen paineanturi joka hälyttää jos harjaat hampaitasi liian lujaa.

Oral B hammastahna

Hyvä hammastahna on ehdottoman välttämätön osa hyvää suuhygieniaa. Sekä maun, raikkauden että tunteen on oltava paikallaan - ja hammastahnan on tietysti myös toimittava suunnitellusti.

Hammasharja ei voi kuitenkaan itsessään taata puhtaita valkoisia hampaisa - vaan tarvitset tietysti myös hyvän hammastahnan. Oral B on kehittänyt oman mallinstonsa, joka sopii täydellisesti käytettäväksi yhdessä hammasharjan kanssa.

Lisäksi niiden erityinen koostumus, esimerkiksi Pro Expert -vaihtoehdossa, on suunniteltu suojaamaan hammaskiillettä. Tuote on kehitetty yhteistyössä hammaslääkäreiden kanssa, ja se suojaa suussa juuri niitä ongelmallisia ja hankalia alueita jotka on vaikea puhdistaa.

Maailmankuulu tuotemerkki, joka pysyy uskollisena tyylilleen

Oral B:tä on helppo kuvata - koska tuote puhuu itse puolestaan. On vaikea löytää Oral B-tuotteiden käyttäjää, jolla olisi jotain negatiivista sanottavaa tuotemerkistä. Ja tämä johtuu siitä, että hammasharjat tekevät juuri sitä, mitä niiltä vaaditaan. Oral B pitää hampaasi puhtaana ja valkoisena, suusi raikkaana ja ikenesi terveenä.

Mitä muuta sitä haluaisi?