Nivea – Nivea-voiteet, -aurinkovoiteet, -deodorantit ja -kasvovoiteet edullisesti

Ehkä maailman tunnistettavin voidemerkki Nivea on nyt saatavilla NORMAL-myymälöistä. Nivea perustettiin 1900-luvun alussa, kun Oscar Tropolowitz kehitti vesi-öljyemulsion, jota voitiin käyttää ihovoiteena. Tuote oli vallankumouksellinen ja ensimmäinen laatuaan, ja se muodosti perustan Nivean menestykselle. Nimi Nivea tulee latinasta, jossa sana tarkoittaa lumivalkoista. Valkoinen väri on yhä yksi Nivean tavaramerkeistä ja sinisellä taustalla olevaa valkoista logoa käytetään edelleen. Perinteistä sinivalkoista peltirasiaa käytettiin ensi kertaa voiteiden säilytykseen vuonna 1924. Toisen maailmansodan jälkeen Nivea takavarikoitiin liittoutuneiden tuotemerkkinä, mutta omistaja ponnisteli saadakseen hankittua tuotemerkin takaisin, mikä tapahtui lopullisesti vuonna 1997.

Edulliset Nivea-deodorantit ja -aftershave-tuotteet

Nivea on vuosien saatossa kehittynyt tuotemerkiksi, joka tarjoaa paljon muutakin kuin vain voiteita. Nivea-deodorantit ja -aftershave-tuotteet ovat myös saavuttaneet valtavan maailmanlaajuisen suosion, mikä on korkealaatuisten tuotteiden ja innovatiivisen teknologian ansiota. Nivea investoi mittavasti energiaa ja resursseja markkinoiden parhaiden ja edistyneimpien tuotteiden kehitykseen, mikä näkyy erityisesti tuotemerkin deodoranteista ja aftershave-tuotteista. Painopisteenä ovat ihonhoito ja miellyttävä tuoksu. Tätä konseptia NORMAL tukee mielellään, ja olemmekin sisällyttäneet valikoimaamme useita Nivea-deodorantteja ja -aftershave-tuotteita.

Nivea-voiteet – aurinkovoiteista päivävoiteisiin

Vaikka Nivea-deodorantit ja -aftershave-tuotteet voivat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina, Nivean päätuotteet ovat edelleen voiteita. Suurin osa ihmisistä on jossain vaiheessa elämäänsä nähnyt sinisen peltirasian, jossa on valkoinen Nivea-logo – ja hyvästä syystä. Nivean voiteet on kehitetty laatua silmällä pitäen, jotta ihomme voivat saada parasta mahdollista hoitoa. Siksi NORMALin tuotevalikoimiin on sisällytetty runsaasti erilaisia voiteita päivävoiteista aurinkovoiteisiin ja kaikkea siltä väliltä. NORMAL uskoo, että iho ansaitsee parhaan mahdollisen hoidon. Erityisesti herkkä iho vaatii runsaasti kosteutta ja ravitsevia ainesosia. Siksi meillä on useita Nivea-voiteita sekä kasvoille että vartalolle. Lisäksi meillä on laaja valikoima Nivea-aurinkovoiteita. Monet ihmiset aliarvioivat ihon aurinkosuojauksen merkitystä. Tämä on erityisen tärkeää erilaisten ihosairauksien ehkäisemiseksi, minkä vuoksi saat meiltä markkinoiden parhaita aurinkovoiteita. Ja siinä luokassa on paikkansa myös Nivealla. Meillä on laaja valikoima Nivea-aurinkovoiteita, joissa on erilaisia suojakertoimia kaikenlaisiin tarpeisiin.