Max Factor – laaja valikoima Max Factor -ripsivärejä ja -pohjustustuotteita

”Max Factor – The makeup of makeup artists”. Vain harvat sloganit ovat tunnistettavampia kuin tämä, mikä johtuu Max Factorin maailmanlaajuisesta suosiosta. Maksymilian Faktorowicz perusti Max Factorin vuonna 1909, ja yritys on sittemmin kasvanut yhdeksi maailman johtavista kosmetiikkabrändeistä. Perustaja Maksymilian Faktorowicz oli itse asiassa ensimmäinen, joka käytti virallisesti makeup-sanaa. Alkuaikoina yritys erikoistui elokuvameikkaukseen, minkä myötä tuotemerkki saavutti taloudellisen vapauden kääntyä myös "tavallisten ihmisten" puoleen. Max Factor on nyt maailmanlaajuinen tuotemerkki, jota myydään lukuisiin maihin ympäri maailmaa. Yritys lasketaan meikkituotemerkkien eliittiin ja tunnetaan erityisesti klassikkotuotteistaan, jotka saavat asiakkaat palaamaan yhä uudelleen. Siksi emme NORMALilla hetkeäkään epäröineet päätöksessämme sisällyttää Max Factor kauneustuotteiden valikoimiimme. Halusimme sanoa ehdottomasti Kyllä!.

Max Factor -meikkituotteet edulliseen NORMAL-hintaan

Max Factor on meikkitaiteen asiantuntija. Heidän sloganissaan on paljon totuutta – meikkitaiteilijat ympäri maailmaa suosivat heidän tuotteitaan. Max Factorin tuotevalikoima on erittäin laaja. Yritys ei ole erikoistunut vain tietyntyyppiseen meikkiin, vaan heillä on ripsivärien, huulipunien, kynsilakan ja luomivärien kaltaisia klassikoita, mutta myös monia muita vaihtoehtoja. Me NORMALilla emme salaa innostustamme Max Factorin tuotteita kohtaan, joten me tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman heidän myyntisuosikkejaan. Saat myymälöistämme siis edullisia Max Factor -meikkituotteita. Tule ja tutustu inspiroivaan tuotevalikoimaamme. Emme epäröi suositella Max Factor -meikkejä kaikille myymälöissämme kävijöille, joihin toivomme sinunkin lukeutuvan.

Max Factor -ripsivärit kaikkiin tarpeisiin

Meikki on olennainen osa jokapäiväistä elämäämme, minkä vuoksi on tärkeää valita parhaat tuotteet. NORMAL tarjoaa laajan valikoiman Max Factor -ripsivärejä ja Max Factor -klassikoita kiinteään, edulliseen hintaan joka päivä. Yksittäisten meikkituotteiden hyötyjen näkeminen voi olla vaikeaa, joten voit aina kääntyä ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen. Neuvomme sinua parhaamme mukaan Max Factor -ripsivärien valinnassa. Tule ja tutustu NORMALin laajaan Max Factor -tuotevalikoimaan. Meiltä saat mm. Tanskan myydyimmän 2000 Calories -ripsivärin epänormaalin edulliseen hintaan. Voimme melkein taata, että tuotteet tekevät sinuun vaikutuksen – ainakin me olemme vaikuttuneet tutustuessamme tuotemerkkiin.

Max Factor -pohjustustuotteet

Laaja Max Factor -tuotevalikoima tarvitsee luonnollisesti rinnalleen myös pohjustustuotteet. Pohjustustuotteilla luodaan hyvä meikkipohja, joka varmistaa meikin pysymisen iholla. Useimmat tuntevat ja ovat ottaneet käyttöön Max Factor -pohjustustuotteet, joten meidän oli helppo ottaa ne osaksi valikoimaamme kiinteään edulliseen hintaan. Tule ja tutustu lähimmän NORMAL-myymäläsi Max Factor -valikoimiin. Saatavilla on paljon tuotteita, joista löydät varmasti juuri itsellesi sopivat.