Kinder suklaa - tutustu Kinder suklaavalikoimaamme

Kinder -tuotemerkin suklaat on valmistettu maukkaista ja laadukkaista raaka-aineista. Kinderin ainutlaatuinen alkuperäinen resepti on ollut perusta tunnetulle maukkaalle suklaalle jo yli 50 vuoden ajan. Kinder-suklaat ovat tuttuja varmasti suurimmalle osalle.

Kinderin tarina alkoi vuonna 1968 pienessä Alban kaupungissa Italiassa. Michele Ferrero, jonka isä oli suklaanvalmistaja, halusi valmistaa maailman parasta suklaata lapsille ja lapsenmielisille sieluille. Siitä ajatuksesta, sai alkunsa maailmankuulu suklaabrändi Kinder, joka valmistetaan vielä tänäkin päivänä klassisten perhearvojen mukaan.

Lasten suklaata - kaiken ikäisille lapsille (ja aikuisille)

Klassinen Kinder-suklaa on varmasti kaikkien suklaanystävien yksi lempisuklaista. Kinderin yli 50 vuoden taipaleella valikoimaan on lisätty useita erilaisia uutuuksia. Kun nämä lapset aikuistuivat, myös heidän maut ja kiinnostuksen kohteensa muuttuivat - siksi Kinder on halunnut varmistaa, että alkuperäinen tuote ja maku on aina mukautettu uusiin tuotteisiin. Kinder kehittää jatkuvasti uusia jännittäviä tuoteuutuuksia, jotka on mukautettu eri ikäryhmille, mutta perusta on edelleen sama: maukas, suussasulva maitosuklaa sellaisena kun me sen parhaiten tunnemme.

Vuosien varrella suklaasta on luotu useita ainutlaatuisia muunnelmia - mukaan lukien

  • Kinder Bueno
  • Kinder-suklaamunat
  • Kinder-kortit
  • Kinder Maxi
  • Kinder Joy
  • Kinder Chocolate Bons

Ja monia muita…

Kinder-suklaa erityisiin hetkiin

Normaalilla uudistamme ja päivitämme säännöllisesti Kinder-suklaa valikoimaamme, jotka ovat myös mukautettu eri kausille. Teemme tämän, jotta voisit löytää juuri oikeaa suklaata eri sesonkien aikaan.

Klassinen Kinder-joulukalenteri

Suklaa-joulukalenterit ovat - ja luultavasti tulevat aina olemaan - ehdottoman tärkeä osa joulua. Ja olkaamme vain kiitollisia siitä - koska se on hieno ja maukas perinne! Kuinka mahtavaa onkaan saada joulukalenteri lempisuklaalla! Siksi Kinder onkin varmistanut, että suklaata löytyy myös joulukalenteri muodossa - 24 luukkua täynnä iloa ja odottamista 😊

Maukkaat Kinder pääsiäismunat täynnä yllätyksiä

Kinder-suklaan maku yhdistettynä yllätykseen – yksi syistä jonka takia Kinderistä on tullut niin kuuluisa. Kyllä, herkullinen Kinder-pääsiäismuna on olennainen osa pääsiäistä. Kinderiltä löytyy sekä pieniä että suuria klassisia Kinder Egg -munia. Isoissa munissa on tietysti enemmän suklaata - mutta myös isompi yllätys...