Heinz – laaja valikoima Heinz-ketsuppia sekä chili- ja grillikastiketta.

”Heinz-tomaattiketsuppi”. Olet kuullut nämä kaksi sanaa mainoksissa varmasti lukemattomia kertoja. Heinz on maailmankuulu tuotemerkki, jonka Henry John Heinz perusti jo vuonna 1869. Tuotemerkki on kasvanut tasaisesti siitä lähtien ja sitä markkinoidaan nykyään yli 200 maassa. Yhdysvalloissa Heinz-ketsupin markkinaosuus on yli 50 prosenttia, mikä on erinomainen saavutus niinkin suuressa maassa. Heinzilla on yli 32 000 työntekijää, jotka ovat kaikki sitoutuneet tämän valtavan tuotemerkin menestyksen rakentamiseen. Tule ja tutustu Heinz-tuotteisiin lähimmässä NORMAL-myymälässäsi.

Maailmankuulu Heinz-ketsuppi

Heinz-ketsupilla on valtava maailmanlaajuinen markkinaosuus, eikä tämä ole sattumaa. Heinz-maun voi aina tunnistaa, mikä on tulosta monimutkaisesta koostumuksesta, jota on kehitetty monien vuosien aikana. Saat Heinz-ketsuppia tietenkin lähimmästä NORMAL-myymälästäsi ja aina kiinteään, edulliseen hintaan. Olemme Heinzin ja heidän maukkaan klassikkoketsuppinsa suuria faneja, ja meidän mielestämme kaikkien pitää voida ostaa Heinzia edulliseen hintaan. Tule käymään – odotamme jo tapaamistamme!

NORMALin vaihtuva Heinz-kastikevalikoima

Heinz-ketsuppi ei kuitenkaan ole ainoa tuote, jota meiltä saa tältä tunnetulta merkiltä. Meillä on ollut myymälöissämme useita herkullisia Heinz-kastikkeita, mukaan lukien chilikastike ja grillikastike. Nämä kastikkeet ovat kuitenkin kampanjatuotteita, joita ei ole aina NORMAL-valikoimissa. Lupaamme, että meiltä saa ajoittain myös muita Heinz-tuotteita kuin vain ketsuppia – ja kerromme siitä myös sinulle!