Head and Shoulders Head and Shoulders -shampoot edulliseen NORMAL-hintaan

Head and Shoulders perustettiin vuonna 1961, ja yritys saavutti hetkessä valtavan suosion hiustenhoitoalalla. Head and Shouldersista tuli nopeasti yksi maailman suurimmista shampoomerkeistä ja vuonna 1982 sillä oli suurin mainosbudjetti ja suurin myynti kaikkien shampoomerkkien keskuudessa. Eikä se todellakaan ole sattumaa. Head and Shoulders aloitti kaikkien startup-yritysten tapaan aivan alusta ja joutui taistelemaan todistaakseen osaamisensa uusille asiakkaille. He onnistuivat tässä kuitenkin erinomaisesti hämmästyttävällä shampoollaan, josta asiakkaat pitävät edelleen. Tule ja tutustu NORMALin laajaan Head and Shoulders -tuotevalikoimaan.

 Head and Shoulders -shampoo – alan johtaja ja innovaattori

Kun Head and Shoulders -shampoo näki päivänvalon vuonna 1961, se oli ensimmäinen shampoo, jonka vaikuttavana aineena käytettiin ZPT:tä eli sinkkipyritionia. Aineen hilsettä poistavan vaikutuksen myötä Head and Shoulders loi tien monille tuleville shampoille, joissa on hyödynnetty sinkkipyritionin ominaisuuksia. Head and Shoulders ei ole sen koommin katsonut taaksepäin, ja yritys johtaa edelleen shampooteollisuutta oikeaan suuntaan – eteenpäin ja kohti parempia tuotteita.

Head and Shoulders -hilseshampoo

Head and Shoulders on tullut tunnetuksi sinkkipyritionin käytöstä hilseen ehkäisemisessä. Tähän päivään asti heidän hilseshampoonsa on ollut yksi yrityksen tunnetuimmista ja myydyimmistä tuotteista. Head and Shoulders -hilseshampoo on yksi markkinoiden parhaista vaihtoehdoista ja saat sitä meiltä edulliseen NORMAL-hintaan. Tule ja tutustu NORMALin valikoimiin – odotamme innolla vierailuasi!