Gillette-höylät – laaja valikoima Gillette Fusion- ja Venus-tuotteita

NORMAL rakastaa Gilletteä! Voimme yhtä hyvin tunnustaa sen suoraan: Vaikka haluaisimmekin, meidän olisi vaikea löytää höyliä, jotka olisivat parempia tai edes yhtä hyviä kuin Gillette. Gillette-terät täyttävät erittäin korkeat standardit, niin miesten kuin naistenkin tuotteiden osalta. Kaikki heidän tuotteensa ovat käyneet läpi lukemattomia laatutestejä, mikä on johtanut siihen, että heidän tuotteensa ovat maailman huipulla. Jos haluat turvallista ja miellyttävää ajoa, valintasi ovat Gillette-höylät – tule NORMALiin ja tutustu edullisten Gillette-höylien laajaan valikoimaamme.

Edulliset Gillette-höylät

Gilletten kaltainen suuri tuotemerkki voi ensinäkemällä vaikuttaa kalliilta, mikä meistä NORMALilla on harmillista. Kaikki asiakkaamme ansaitsevat parasta mahdollista parranajoa, mihin tarvitaan parhaat mahdolliset tuotteet. Siksi NORMALin valikoimiin kuuluu edullisia Gillette-höyliä. Sinun ei siis tarvitse kajota lastesi talletuksiin tai eläkesäästötiliisi, jotta sinulla olisi varaa hankkia meiltä Gillette-höyliä. Saat ne meiltä kiinteään, edulliseen hintaan joka päivä. Odotamme jo vierailuasi lähimpään NORMAL-myymälääsi! Voit kysyä meiltä neuvoja Gillette-höylien valintaan. Valikoimamme on niin laaja, että kaikkiin tarpeisiin ja mieltymyksiin löytyy sopivat tuotteet.

Miehille: Gillette Fusion

Yksi Gilletten suosituimmista alabrändeistä on Gillette Fusion. Gillette Fusionissa on käytetty erityistä tekniikkaa, joka tarjoaa erityisen mukavan ja pehmeän parranajon. Gillette Fusion on suunniteltu huolehtimaan ihostamme – erityisesti herkkä iho hyötyy Gillette Fusionin käytöstä, koska Fusion-tekniikka takaa erittäin hellävaraisen parranajon. Me NORMALilla olemme jo kauan rakastaneet Gillette Fusion -tuotteita, joten olemme luonnollisesti sisällyttäneet ne partahöylävalikoimaamme. Meiltä saat myös edistyneemmän Gillette Fusion Progliden, joka perustuu erinomaiseen Fusion-teknologiaan ja takaa entistä helpomman ajon. Tule ja tutustu NORMAL-valikoimiimme – toivomme, että innostut kokeilemaan Gillette Fusion -höyliämme. Suurimmalle osalle ensimmäinen kerta ei ole viimeinen...

Naisten suosikki – Gillette Venus

Gillette Venus on yksi naisten ehdottomista suosikeista, mikä on helppo ymmärtää. Gillette Venus -höylät tekevät naisten ihokarvojen ajelusta miellyttävää. Laadun kehittämiseen on käytetty erittäin kauan aikaa, mikä näkyy varmasti tässä fantastisessa tuotteessa. Gillette Venus -tuotteiden edistyksellinen tekniikka ottaa askeleen pidemmälle tavallisista höylistä. Se on kehitetty erityisesti jättämään iho pehmeäksi ja hyvin hoidetuksi ajon jälkeen. Ihokarvojen ajelun ei pitäisi olla ikävä velvoite, vaan rentouttava ja miellyttävä tapa huolehtia kehostasi. Tämä filosofia on Gillette Venus -tuotteiden taustalla, minkä vuoksi olemme sisällyttäneet valikoimiimme myös nämä tuotteet.

Meiltä saat myös Gillette-geelit ja Mach 3 -partahöylät

Hyvä parranajo onnistuu vain, jos olet valmistellut ihon oikein. Hyvä höylä huolehtii vain osasta prosessia, sillä myös partavaahdon on oltava laadukasta. Tämä on tärkeä asia Gillettelle, joten he ovat käyttäneet partavaahtojen kehittämiseen paljon aikaa ja energiaa. Siksi Gillette-geeli kuuluu tuotevalikoimiimme. Valintaprosessi vei kauan, mutta olemme tulleet siihen päätelmään, että Gillette-geelin täytyy olla yksi markkinoiden parhaista. Siksi voit lähimmässä NORMAL-myymälässä vieraillessasi napata Gillette-geelin mukaasi hyllyiltä. Olemme jo maininneet muutamia Gilletten parhaista höylämalleista, kuten Fusion- ja Venus-mallit, mutta valikoimaamme kuuluvat tietenkin myös Mach 3 -tuotteet. Useimmat tunnistavat nimen Mach 3, eikä se ole sattumaa. Mach 3 on kuulunut suosikkihöyliin jo vuosien ajan, ja NORMAL tarjoaa ne sinulle kiinteään, edulliseen hintaan.