Dove – laaja valikoima Dove-shampoita, -deodorantteja, -vartalovoiteita ja -kasvovoiteita

NORMAL fanittaa yhtä maailman suurimmista ihonhoitomerkeistä – Dovea. Olemme koonneet myymälöihimme runsaasti parhaita Dove-tuotteita, jotta voit nauttia laadukkaista tuotteista edulliseen hintaan. Dovella on pitkä ja rikas historia takanaan. Tuotemerkki perustettiin vuonna 1955 ja sitä myydään yli 80 maassa. Hämmästyttävä ja ansaittu saavutus tuotemerkille, joka on tehnyt alusta lähtien paljon työtä tuotekehityksen parissa. Dove myy miesten ja naisten tuotteita, ja valikoimaan kuuluu kaikkea shampoista deodorantteihin, saippuoihin ja vartalovoiteisiin. Dove tunnetaan todellista kauneutta tukevista kampanjoista, joissa kaikenkokoiset naiset kertovat rakkaudesta kehoamme kohtaan – riippumatta siitä, miltä näytämme. Tule NORMALiin tutustumaan Doven upeisiin tuotteisiin.

Dove-deodorantit kaikenlaisiin tarpeisiin

NORMALin valikoimiin kuuluu myös Dove-deodorantteja. Dove-antiperspirantti suojaa hikoilulta ja antaa puhtaan tunteen koko päiväksi. Lisäksi se on hellävarainen herkälle iholle. Dove on ottanut huomioon erilaisuutemme, ja siksi valikoimiin kuuluu useita erilaisia deodorantteja ja antiperspirantteja. Olemme valinneet niistä parhaat kauneustuotteiden valikoimiimme. Meiltä saat Dove-deodorantit kiinteään, edulliseen hintaan joka päivä.

Meiltä saat myös Dove-shampoot ja -hoitoaineet

Me olemme Doven suuria faneja, todella suuria. Siksi valikoimiimme kuuluu Dove-deodoranttien lisäksi Dove-shampoita ja hoitoaineita, jotka saat lähimmästä NORMAL-myymälästäsi. Dove uskoo, että jokainen ansaitsee kauniit ja terveet hiukset, joten he ovat käyttäneet lukemattomia tunteja tutkimustyöhön saadakseen aikaan parhaita hiustuotteita. Dove-shampoita on saatavilla kaikille hiustyypeille ja myös hoitoaineista on saatavilla erilaisia koostumuksia, joten jokainen voi antaa hiuksilleen niiden ansaitsemaa ylellisyyttä. Jos todella haluat hemmotella hiuksiasi, meillä on Dove-tehohoitoja osana valikoimaamme.

 Dove-vartalovoiteet ja -voiteet

Dove on kauneustuotemerkki, joka on kehittänyt suuren määrän erinomaisia voiteita. Olemme huolehtineet siitä, että parhaat niistä sisältyvät NORMAL-valikoimiin. Saat meiltä mm. Dove Body Lotionia ja kuuluisaa Dove Silky Bodycreamia. Jos haluat helliä ihoasi, voimme hyvillä mielin suositella sinulle Dove-voiteita. Ne sopivat täydellisesti juuri tähän, ja tietenkin meillä on useita erilaisia koostumuksia.