Colgate – laaja valikoima Colgate-hammastahnoja ja -harjoja

Klassikkotuote. Monien suosimilla Colgate-hammashoitotuotteilla on takanaan pitkä historia, eikä tuotteiden suosio ole sattumaa. Colgate vaikuttaa monin tavoin meidän jokaisen arkeen. Se on yksi maailman tunnistettavimmista tuotemerkeistä, jota käyttää yli puolet kaikista maailman kotitalouksista. Colgate-tuotteet esiteltiin ensi kertaa vuonna 1873. Yritys oli toiminut aiemmin muillakin toimialoilla, ja on huomionarvoista, että yrityksen perustaja William Colgate kuoli 16 vuotta ennen kuin ensimmäiset Colgate-suuhygieniatuotteet tuotiin markkinoille. Colgate-hammastahnat ja -hammasharjat tunnetaan kaikkialla maailmassa hyvästä laadustaan, joten NORMALille oli itsestään selvä valinta sisällyttää Colgate valikoimiimme.

Colgate-hammastahnat kaikkiin tarpeisiin

Colgate-hammastahna esiteltiin ensi kertaa putkilomuodossa vuonna 1896. Sitä ennen Colgate-hammastahnaa myytiin suurissa lasipurkeissa. Colgate-hammastahnaa myydään nykyään ympäri maailmaa ja se on yksi hammaslääkärien suosittelemista hammashoitotuotemerkeistä. Se toimii niin kuin pitääkin, ja tuotteiden täydellinen koostumus on syntynyt vuosien intensiivisen tuotekehityksen tuloksena. Me ihmiset olemme erilaisia, minkä vuoksi me tarvitsemme erilaisia hammastahnoja. Siksi Colgate on luonut laajan valikoiman hammastahnoja. Yksi suosituimmista on Colgate Max White. Colgate Max White keskittyy nimensä mukaisesti pitämään hampaat valkoisina, terveinä ja hyväkuntoisina. Colgate Max White eroaa muista Colgate-hammastahnoista siinä, että painottaa valkaisevaa vaikutusta. Se ei kuitenkaan ole ainoa Colgate-hammastahna, jota NORMAL tarjoaa. Tule ja inspiroidu suuresta valikoimastamme.

Parhaat Colgate-hammasharjat ja -suuvedet

Hammastahnaa on vaikea käyttää ilman hammasharjaa. Siksi olemme huolehtineet, että saat parhaat Colgate-hammasharjat lähimmästä NORMAL-myymälästäsi. Colgate-hammasharjat asettavat korkeat standardit suuhygieniamarkkinoille. Colgate-hammasharjat ovat saaneet laajaa tunnustusta suunhoitoalalla ja hyvästä syystä. Hammasharjoja on monenlaisia, koska meillä kaikilla on erilaiset tarpeet ja erilaiset otteet hammasharjasta. Siksi on tärkeää, että meillä on mahdollisuus käyttää hammasharjaa, joka sopii täydellisesti yksilöllisiin tarpeisiimme. Myymälöistämme on saatavilla myös erinomaisia Colgate-suuvesiä. Colgate-suuvesi varmistaa, että aloitat päivän hengitys raikkaana. Tule ja tutustu NORMALin laajaan Colgate-hammasharjojen ja -suuvesien valikoimaan.