Ajax-puhdistusaineet tutustu Ajax-tuotevalikoimaamme

Kenellepä Ajax-puhdistusaineet eivät olisi ennestään tuttuja. Ajax on ollut jo vuosia puhtaan kodin synonyymi – lähes siitä lähtien, kun Colgate-Palmolive toi tuotteet markkinoille vuonna 1947. Ajax oli yksi yrityksen ensimmäisistä suurista tuotemerkeistä, ja yritys on panostanut voimakkaasti menestykseen. Nykyisin tuntemamme maailmankuulut Ajax-tuotteet ovat syntyneet pitkien kehitysprosessien ja sitoutuneen kehitystyön tuloksena. Ajaxin slogan "Stronger than dirt!" tunnetaan ympäri maailman, ja yrityksen tuotteilla on lähes kulttistatus siivousalalla.

Ajax-yleispuhdistusaine kaikille kodin pinnoille

Ajax-nimellä on kehitetty monenlaisia tuotteita, mutta heidän yleispuhdistusaineensa on yksi tunnetuimmista. Ajax-yleispuhdistusaine sopii kaikille kodin pinnoille. Tuotteen erityinen koostumus on syntynyt pitkän laatuprosessin tuloksena, jossa ainesosien vaikuttavuutta ja koostumusta on arvioitu jatkuvasti. Näin on kehitetty yksi markkinoiden nopeimmista ja tehokkaimmista puhdistusaineista, joka nimensä mukaisesti sopii kodin kaikille pinnoille. Tule NORMAL-myymälöihin tutustumaan Ajax-tuotevalikoimiimme.

Ajaxia moneen lähtöön

Me rakastamme Ajaxia, joten saat meiltä muitakin Ajax-tuotteita kuin vain yleispuhdistusaineen. Valikoimiimme kuuluu suuri määrä erilaisia Ajax-tuotteita. Ajaxista on vaikea löytää kielteistä sanottavaa, sillä siihen voi aina luottaa. Sen avulla kodin siivoaminen käy helposti ja tehokkaasti, joten ei ole sattumaa, että Ajax on kuulunut suosikkituotteisiimme jo vuosia.