NORMALin Facebook- ja Instagram-sivujen tietosuojakäytäntö

Milloin tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan?

Tämä tietosuojakäytäntö koskee Normal A/S:n (jäljempänä NORMAL) henkilötietojen käsittelyä sellaisten tietojen osalta, jotka jätät tai annat vieraillessasi NORMALin Facebook- tai Instagram-sivulla (jäljempänä Sivut). Tietosuojakäytäntö täydentää Facebook Ireland Ltd:n (jäljempänä Facebook) tietokäytäntöä, mukaan lukien Instagramia koskevat Facebookin tietokäytännöt.


Kuka on henkilötietojeni rekisterinpitäjä?

NORMAL ja Facebook toimivat yhdessä rekisterinpitäjinä henkilötietojesi käsittelyn osalta.

NORMALin yritystiedot:

Normal Finland Oy
c/o Normal A/S
Godthåbsvej 41
8660 Skanderborg
Danmark
Y-tunnus: 3156602-3
Sähköposti: Dataprivacy@normal.eu

Facebookin yritystiedot:

Facebook Ireland Ltd.
4 GRAND CANAL SQUARE, GRAND CANAL HARBOUR
D2 Dublin
IRELAND
CVR: 462932

NORMAL noudattaa Tanskan tietosuojavaltuutetun ohjeistusta jaetusta tietosuojavastuusta, ja NORMAL pyrkii soveltuvien työkalujen avulla parhaansa mukaan varmistamaan, että saat tietoa henkilötietojesi käsittelystä Sivuilla vieraillessasi. Pyrimme yhdessä muiden yritysten kanssa aktiiviseen vuoropuheluun Facebookin kanssa jaetun tietosuojavastuun sääntelystä.

Facebook on julkaissut jaetusta tietosuojavastuusta Facebook Insightsiin liitteen, johon voit tutustua tästä linkistä: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum


Mitä henkilötietoja Facebookissa kerätään?

Sivuilla suorittamiesi toimintojen mukaan NORMAL ja Facebook voivat saada sinusta seuraavia henkilötietoja:

  • sivuille antamasi tykkäykset ja muut reaktiot
  • sivuille jättämäsi kommentit
  • sivuille tekemäsi vierailut
  • toimintasi ja kiinnostuksen kohteesi Sivuilla
  • kilpailujen järjestämisen yhteydessä saadut henkilötiedot.

Facebook käyttää Sivuja myös tilastotietojen keräämiseen kävijöiden käyttäytymisestä Sivuilla, mukaan lukien ikä, sukupuoli, parisuhteen tila, työ, elämäntavat, kiinnostuksen kohteet, ostotiedot ja maantieteelliset tiedot. Tätä tarkoitusta varten Facebook asettaa evästeitä laitteellesi, kun vierailet Sivuilla. Kukin eväste sisältää yksilöllisen tunnistekoodin, joka pysyy aktiivisena kahden vuoden ajan, ellei evästettä poisteta ennen ajanjakson loppua. Facebook vastaanottaa, tallentaa ja käsittelee henkilötietojasi näiden evästeiden avulla.

Jos haluat lisätietoja Facebookin evästeiden käytöstä Sivuilla, tutusti Facebookin yleiseen evästekäytäntöön. Tutustu Facebookin evästekäytäntöön tästä linkistä: https://www.facebook.com/policies/cookies/ 


Mikä on henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus?

NORMAL käyttää henkilötietojasi tuotteiden parantamiseen, Sivujen parantamiseen ja kyselyjen suorittamiseen, tilastojen laatimiseen sekä NORMALin palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen ja suojaamiseen, myös palautteesi perusteella. Tässä yhteydessä NORMAL käyttää Facebookin tarjoamia Facebook-evästeiden avulla koostettuja tietoja, mukaan lukien ikä, sukupuoli, parisuhteen tila, työ, elämäntavat, kiinnostuksen kohteet, ostotiedot ja maantieteelliset tiedot.

Facebook käsittelee henkilötietojasi muun muassa parantaakseen mainosjärjestelmäänsä ja tarjotakseen NORMALille tilastotietoja, joita Facebook kokoaa Sivuilla tekemiesi vierailujen perusteella mainostus- ja Sivujen aktiviteettien mukautustarkoituksessa. Evästeiden avulla Facebook ja NORMAL saavat tietää tykkäätkö Sivuista, seuraatko niitä ja käytätkö Sivun sovelluksia, jotta Facebook ja NORMAL voivat mukauttaa sivujen sisältöä ja kehittää ominaisuuksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua.