Pressebillede FR

Konsepti

NORMAL on myymälä, joka myy täysin normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin.

Myymme päivittäistuotteita, kuten Ajax-puhdistustuotteita, Gillette-parranajovälineitä, L'Oréal-hiustenhoitotuotteita ja Maybelline-meikkituotteita.

Ostamme merkkituotteita sieltä, missä ne ovat halvimpia, joten voimme myydä ne sinulle edullisin hinnoin. 

Pystymme tarjoamaan merkkituotteita kilpailukykyisin hinnoin, sillä tuomme tavarat suoraan jakelijoilta kaikkialta EU-maista. Ostamme tuotteet edullisin hinnoin ilman turhia välikäsiä. Siksi voit usein säästää 30–60 % markettihintoihin verrattuna.

NORMAL tarjoaa paljon muutakin kuin päivittäistuotteita kiintein edullisin hinnoin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatusia kokemuksia jokaiselle käyntikerralle. Siksi lisäämme valikoimaamme vakiotuotteiden lisäksi jatkuvia uutuuksia. Löydät meiltä esimerkiksi makeisia, joihin olet törmännyt vain ulkomailla, tai kasvovoiteita, joita myydään yksinoikeudella vain NORMAL-myymälöissä. Tuotevalikoimamme muuttuu jatkuvasti, myymälämme tarjoavat siis aina uudenlaisen ostoskokemuksen.

Avasimme ensimmäisen myymälämme Tanskassa huhtikuussa 2013. Sen jälkeen olemme laajentuneet nopeasti, ja meillä on tällä hetkellä 365 myymälää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Ranskassa.  

Pressebillede Collage

Tuotevalikoima

NORMAL tarjoaa tunnettuja merkkituotteita kiintein, edullisin hinnoin – joka päivä.

Kyseessä on täysin normaaleja hiusten- ja ihonhoito tuotteita, sekä meikki- ja kotitaloustuotteita. Valikoimaamme kuuluu lisäksi makeisia ja pikkupurtavia, sekä lomilla tarvittavia tuotteita kätevinä matkakokoina.

Ilahdut varmasti nähdessäsi epänormaaleja hintoja normaaleissa tuotteissa, kuten esimerkiksi Finish-astianpesutableteissa, L'Oréal-shampoissa, Whiskas-kissanruoissa ja Maybelline-meikkituotteissa.

Meillä on laaja vakiotuotteiden valikoima, jota täydennämme joka viikko jatkuvilla mielenkiintoisilla uutuuksilla, joten aina on luvassa jotakin uutta. Meillä ei ole  tarjouksia, mutta tuotteet ovat saatavilla kiinteään, edulliseen hintaan joka päivä.   

Haluatko tutustua tarkemmin NORMALIN tuotevalikoimaan? Lue lisää mm. hiustenhoito-meikki-ihonhoito- tai puhdistustuotteista. Saat myös yleiskatsauksen kaikista tuoteryhmistämme.

Säästä jopa

60 % 50 %

40 % 30 %

20 %

markkinahintaan verrattuna