VV Webanner FI

Normal auttaa sinua selviytymään kamalasta talvesta…

Ihana joulun aika on ohi – ja nyt inhottava talvi on ovella. On se aika vuodesta, kun kaikki on kylmää ja surullista ja voit vain haaveilla nenän kautta hengittämisestä. On se aika vuodesta, kun nenä vuotaa nopeammin kuin vesihana ja kurkku tuntuu karhealta kuin vanha ruosteinen naula. Älä vaivu epätoivoon – NORMALista löydät kaiken tarvitsemasi selviytyäksesi kamalasta talven kylmyydestä parhaalla mahdollisella tavalla. Täältä löytyy kaikki kleenexeistä kurkkupastilleihin ja käsigeeliin, termospulloista paksuihin sukkiin, sekä tietenkin ihaniin kuumiin juomiin – myymälöistämme löydät esimerkiksi monta herkullista PUKKA teetä.

Me NORMALilla ajattelemme myös, että tämä aika vuodesta on inhottava – on pimeää, kylmää, tuulista ja harmaata. Siksi me haluamme auttaa sinua selviytymään talven yli ja antaa hyviä ideoita tuotteista, joista saat ensiapua sinulle ja kehollesi.

Jos ihosi ja hiuksesi ovat kuivat talviaikaan, me voimme taata, että löydät laajan valikoiman hyviä tuotteita itsesi hemmotteluun. Meillä on paljon upeita tuotteita, joilla lievität niin hiustesi kuivuutta ja karheutta, talven väsyttämää ihoa ja kuivia huulia. Meiltä löydät kaikkea hyvistä kasvo- ja käsivoiteista, hoitaviin huulituotteisiin ja tietenkin myös hiusöljyt ja naamiot erityisesti kuiville ja talven rasittamille hiuksille. Kurkista lähimpään NORMAL-myymälään, ja löydä laaja valikoiman tuotteita, joiden avulla selviät talvesta.