Skattejagt Topbanner 1440X540 FI

Useista pienistä aarteista kertyy... suuri aarre!

Ammottaako aarrearkkusi tyhjyyttään? Ei enää kauaa! Olemme täyttäneet aarrearkun tuotteilla, jotta voit vapauttaa sisälläsi piilevän aarteenmetsästäjän NORMALilla. Silmälappu tai puujalkakaan eivät voi hidastaa sinua sateenkaaren päässä häämöttävän aarteen jahtaamisessa. Täytämme hyllyihimme 100 uutta tuotetta joka viikko, jotta voisit olla jahtaamassa aarteita, vaikka joka päivä! Valikoimassamme on pysyvästi tunnettuja merkkituotteita, mutta sen lisäksi esittelemme jatkuvasti jännittäviä uutuuksia, jotta löytäisit myymälälabyrinteistamme aina uusia aarteita kokeiltavaksi. Muista että NORMALilla voit aina täyttää ostoskorisi ilman pelkoa vararikosta!

Lähde jahtaamaan tuntematonta aarretta, tai jotain useista tunnetuista merkkituotteistamme. Ehkä löydät uusia tuotteita joita et ole vielä kokeillut? Täytä aarrearkkusi ennennäkemättömillä helmillä, kuten Marvis-hammastahnalla, McVities Flipz-suklaanamuilla, tai ihanalla La Rive vartalo-hiussuihkeella, joka kelpaisi merenneidollekin.

 

Ohoi! Piileekö sisälläsi aarteenmetsästäjä?

Kutsu kaikille maakravuille, matruuseille sekä muille merimiehille ja -naisille! Olemme haudanneet aarteen paikalliseen NORMAL-myymälääsi. Nappaa mukaan kartta, tai seuraa sisäistä kompassiasi ollaksesi mukana jahtaamassa 5100 erilaista aarretta. Voit olla mukana joka päivä pelaamalla verkossa. Jos et voita tänään, voit kokeilla jälleen huomenna.

Siintääkö horisontissasi se suurin aarre? Keräämällä kultakolikoita olet mukana jahtaamassa suurinta kultakimpaletta, NORMAL-lahjakorttia jonka arvo on 250 euroa!

 

Lue lisää ja osallistu aarrejahtiin täällä

 

 

Hyväksyn käyttöehdot

  • NORMAL saa täten kerätä ja käyttää henkilötietojani yhdessä muilta osapuolilta esim. evästeet) saatujen tietojen kanssa, joita voidaan käyttää esimerkiksi profiilin luomiseen ja kohdennetun sisällön näyttämiseen.
  • Olen täyttänyt 16 vuotta ja rekisteröinyt voimassaolevan sähköpostiosoitteeni ja/tai puhelinnumeroni täällä.
  • Voin aina peruuttaa suostumukseni, esimerkiksi jokaisessa uutiskirjeessä tai tekstiviestissä olevan peruutuslinkin kautta.
  • Jos minulla on henkilötietojeni käsittelemiseen liittyviä kysymyksiä, voin milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään (NORMAL A/S) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: dataprivacy@normal.eu. Henkilötietojeni käsittelyä koskevat tiedot ovat luettavissa NORMAL tietosuoja- ja evästeselosteista.
  • Kyllä, hyväksyn täten että Normal A/S ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt (kutsutaan yhdessä nimellä ”NORMAL”) saavat lähettää minulle uutiskirjeitä sähköpostitse ja tekstiviestitse liittyen kilpailuihin, kampanjoihin ja muihin markkinointitoimintoihin koskien NORMAL tuotteita ja liikkeitä yllä esitetyn mukaisesti. Olen myös lukenut ja ymmärtänyt yllä mainitut selosteet.

Kiitos rekisteröitymisestä

Sähköpostiosoitteesi on nyt rekisteröity