App Topbanner 1440X540 FI

Meillä on sovellus tieysti siksi, että siitä on meille jotain hyötyä. Mutta ladataksesi ja käyttääksesi sovellustamme, tiedämme toki, että siitä tulee olla hyötyä myös sinulle.

Tästä syystä olemme täyttäneet NORMAL-sovelluksen hauskoilla peleillä, huvituksilla ja kilpailuilla joista voit voittaa hyviä palkintoja. Mitä jos joka kuukausi voisit voittaa esim. rahasi takaisin ostoksistasi? Sovellus tekee myös kuittiesi tarkastelun ja NORMAL-uutisten seuraamisen helpoksi ja selkeäksi. Toivomme, että tämä lisää kiinostustasi vierailla liikkeissämme hiukan useammin. Lataa NORMAL-sovellus ja muista: kun pyydämme sinulta nimeäsi, syntymäpäivääsi ja korttisi tietoja, on se ihan normaalia! Käytämme tietojasi luodaksemme suuren laskentataulukon, joka auttaa meitä tuntemaan asiakkaamme ja yrityksemme paremmin. Näiden tietojen avulla voimme myös antaa sinulle rahasi takaisin, jos voitat kilpailussa kuittisi summan.

Nähdään Normal-sovelluksessa!

Lataa tästä

Voita kuittisi summa

Joka kuukausi sinulla on mahdollisuus voittaa rahasi takaisin yhdestä NORMALissa tekemästäsi ostoksesta. Sinun täytyy vain lisätä maksukorttisi sovellukseen jotta voimme rekisteröidä ostoksesi. Voittaja valitaan automaattisesti niiden sovelluksen käyttäjien kesken, jotka ovat lisänneet maksukorttinsa sovellukseen.

Tarkastele kuitteja

Kyllästynyt ruttuisiin kuitteihin jotka kuitenkin aina katoavat? Lisää maksukorttisi sovellukseen ja anna meidän huolehtia niistä puolestasi.

Pelit

Sovelluksessa voit pelata pelejä ja voittaa palkintoja joka päivä. Eli jos pidät yllätyksistä, tai tarvitset vain ajankulua ennen kuin pyykinpesukone on valmis, voit aina pelata sovelluksessa jossa pelit ja palkinnot vaihtelevat jatkuvasti.

Palkinnot

Voita palkintoja tekemällä ostoksia NORMAL-myymälässä. Kuinka nopeasti saavutat Suurtalousostajan tai Kunniavieraan? Me kannustamme sinua, sillä mitä useampia palkintoja voitat, sitä enemmän rahaa me tienaamme!

Muut toiminnot

Muista valita suosikkiliikkeesi, jotta voimme näyttää sinulle aina ajankohtaisia uutisia.

Voimme ehkä vastata kysymyksiisi

Miksi minun kannattaa ladata sovellus?

NORMAL-sovellus on vastavuoroinen. Me opimme tuntemaan sinut vähän paremmin, ja vaihtokaupassa saat hupia, pelejä, uutisia ja mahdollisuuden voittaa hyviä palkintoja.

Miten voin ladata sovelluksen?

Löydät NORMAL-sovelluksen App Storesta tai Google Play kaupasta – hae vain hakusanalla ”NORMAL”

En voi kirjautua sisään

Kun olet ladannut sovelluksen, täytyy sinun ensin luoda käyttäjä puhelinnumerollasi. Tämän jälkeen sinulle lähetetään tekstiviestillä 4-numeroinen koodi jolla voit aktivoida jäsenyytesi. Pysyt sisäänkirjautuneena, kunnes kirjaudut itse ulos. Kun haluat kirjautua sisään uudestaan, sinulle lähetetään 4-numeroinen koodi  uudestaan tekstiviestillä. 

Minulla on uusi puhelin

Jos sinulla on uusi puhelin, tulee sinun lähettää sähköposti aiheella: ”Sovellus uusi puhelin” osoitteeseen dataprivacy@normal.eu. Muista antaa sekä vanha että uusi puhelinnumerosi, ja varmistamme että tietosi yhdistetään uuteen numeroon.

Miten voin voittaa palkintoja?

Voit voittaa palkintoja kun ostat tuotteita rekisteröimälläsi maksukortilla. Voit etsiä, lisätä ja poistaa rekisteröityjä kortteja kohdassa ”Oma profiili”

Miten voin voittaa kuittini summan takaisin?

Ollaksesi mukana arvonnassa jossa voit voittaa kuittisi summan takaisin, tulee sinun lisätä maksukorttisi sovellukseen. Voit etsiä, lisätä ja poistaa rekisteröityjä kortteja kohdassa ”Oma profiili”. Olet automaattisesti mukana arvonnassa joka kerta, kun käytät rekisteröityä maksukorttia NORMAL-myymälässä. Voit lukea lisää kilpailuehdoista täältä.

Miksi en näe kuittejani?

Jotta kuittisi tallentuvat sovellukseen, täytyy sinun rekisteröidä aktiivinen maksukortti ja maksaa sillä. ApplePay, GooglePay, SamsungPay, FitbitPay, GarminPay tai käteismaksut eivät rekisteröidy sovellukseen.

Voinko lisätä useampia maksukortteja?

Kyllä. Voit lisätä ja poistaa maksukortteja kohdassa ”Oma profiili”.

Käyttäjätilini on lukittu, mitä teen?

Kun poistat profiilisi sovelluksesta, lukitsemme puhelinnumerosi 30 päivän ajaksi, jonka aikana et voi luoda uutta profiilia. Jos haluat tehdä uuden profiilin samalla puhelinnumerolla, voit lähettää puhelinnumerosi sisältävän sähköpostin osoitteeseen dataprivacy@normal.eu. – ja avaamme profiilisi uudelleen.

Miten voin poistaa profiilini?

Voit poistaa profiilin sovelluksen kohdasta ”Omat tiedot”, tai lähettämällä puhelinnumerosi sisältävän sähköpostin osoitteeseen dataprivacy@normal.eu. Kun poistat profiilisi, vedät myös henkilötietojesi käsittelyä koskevan suostumuksesi takaisin. Täten poistamme kaikki henkilötiedot joita meillä ei lain mukaan ole oikeutta pidättää. Voit ottaa meihin yhteyttä aina jos sinulla on kysymyksiä.