VV Webanner FI

Normal auttaa sinua selviytymään kamalasta talvesta…

Ihana joulun aika on ohi – ja nyt inhottava talvi on ovella. On se aika vuodesta, kun kaikki on kylmää ja surullista ja voit vain haaveilla nenän kautta hengittämisestä. On se aika vuodesta, kun nenä vuotaa nopeammin kuin vesihana ja kurkku tuntuu karhealta kuin vanha ruosteinen naula. Älä vaivu epätoivoon – NORMALista löydät kaiken tarvitsemasi selviytyäksesi kamalasta talven kylmyydestä parhaalla mahdollisella tavalla. Auta minut talven yli!

Normal sovellus

Lataa NORMAL-sovellus, jossa voit pelata hauskoja pelejä, voittaa palkintoja, lukea uutisia ja tarkastella kuittejasi! Hauskaa ja kätevää!

Lataa nyt

FI App Hjemmesidebanner 1200X700

Ihan normaali uutiskirje

NORMALin uutiskirjeiden kautta saat tietoa tuotteista, kampanjoista, kilpailuista, tapahtumista jne.

Hyväksyn käyttöehdot

  • NORMAL saa täten kerätä ja käyttää henkilötietojani yhdessä muilta osapuolilta esim. evästeet) saatujen tietojen kanssa, joita voidaan käyttää esimerkiksi profiilin luomiseen ja kohdennetun sisällön näyttämiseen.
  • Olen täyttänyt 16 vuotta ja rekisteröinyt voimassaolevan sähköpostiosoitteeni ja/tai puhelinnumeroni täällä.
  • Voin aina peruuttaa suostumukseni, esimerkiksi jokaisessa uutiskirjeessä tai tekstiviestissä olevan peruutuslinkin kautta.
  • Jos minulla on henkilötietojeni käsittelemiseen liittyviä kysymyksiä, voin milloin tahansa ottaa yhteyttä rekisterinpitäjään (NORMAL A/S) lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: dataprivacy@normal.eu. Henkilötietojeni käsittelyä koskevat tiedot ovat luettavissa NORMAL tietosuoja- ja evästeselosteista.
  • Kyllä, hyväksyn täten että Normal A/S ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvat yhtiöt (kutsutaan yhdessä nimellä ”NORMAL”) saavat lähettää minulle uutiskirjeitä sähköpostitse ja tekstiviestitse liittyen kilpailuihin, kampanjoihin ja muihin markkinointitoimintoihin koskien NORMAL tuotteita ja liikkeitä yllä esitetyn mukaisesti. Olen myös lukenut ja ymmärtänyt yllä mainitut selosteet.

Kiitos rekisteröitymisestä

Sähköpostiosoitteesi on nyt rekisteröity